Організаційно-технологічні принципи надання ресторанних послуг
Курси підготовки електронного навчання, розроблені та подані в рамках проекту TEMPUS 158739-TEMPUS-1-2009-1-DE-JPHES WeNeT
|
Назва вищого навчального закладу: |
Київський університет туризму, економіки і права |
|
|
|
|
Дата подання модуля / курсу |
|
|
|
|
|
Інтернет адреса модуля / курсу |
|
|
Гостьовий вхід: |
|
|
Ім'я користувача: |
|
|
Пароль: |
|
ОПИС МОДУЛЯ
|
НАЗВА МОДУЛЯ |
Код |
|
Організаційно-технологічні принципи надання ресторанних послуг |
|
|
Викладач (і) |
Кафедра |
|
Координує: Зубар Н.М. Інші: Рижак А.А. |
Готельно-ресторанної справи |
|
Навчальний цикл |
Рівень модуля |
Тип модуля |
|
|
On the basis of Bachelor's |
Training |
|
Форма подачі |
Тривалість |
Мова (и) |
|
Дистанційна |
54 hour |
Російський |
|
Необхідні умови |
|
|
Необхідні умови: Registation for the site |
Супутні умови (якщо необхідно): ID |
|
Кредити модуля |
Загальне навантаження на студента |
Контактна час |
Індивідуальний робочий час |
|
1,5 credits |
54 hour |
30 hour |
24 hour |
|
Мета модуля (блоку курсу): компетенції, передбачені навчальною програмою |
||
|
||
|
Навчальні результати модуля (блоку курсу) |
Методика викладання / навчання |
Методика оцінювання |
|
E-Learning |
Quantitative methods of evaluation (in points) |
|
E-Learning |
Quantitative methods of evaluation (in points) |
|
3. Вміння обслуговувати гостей в
|
E-Learning |
Quantitative methods of evaluation (in points) |
|
Тематика |
Контактна робочий час |
Час і завдання для індивідуальної роботи |
|||||||
|
Лекції |
Консультації |
Семінари |
Практичні заняття |
Лабораторна робота |
Тестування |
Загальна контактна робота |
Індивідуальна робота |
Завдання |
|
|
2 |
1 |
|
|
|
1 |
4 |
4 |
Tests |
|
2 |
1 |
|
|
|
1 |
4 |
4 |
Tests |
Технологічні процеси обслуговування гостей |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.1. Підготовка торгової зали до обслуговування, зустріч і розміщення гостей |
2 |
1 |
|
2 |
|
1 |
6 |
4 |
Tests |
|
3.2. Прийняття і виконання замовлення |
2 |
1 |
|
2 |
|
1 |
6 |
4 |
Tests |
|
3.3. Розрахунок з гостями |
2 |
1 |
|
|
|
1 |
4 |
4 |
Tests |
|
3.4. Правила роботи з посудом |
2 |
1 |
|
2 |
|
1 |
6 |
4 |
Tests |
|
Total |
12 |
6 |
|
6 |
|
6 |
30 |
24 |
|
|
Стратегія оцінювання |
Вага в% |
Терміни |
Критерії оцінювання |
|
Tests |
100% |
one month |
of 60 to 100 points |
|
Автор |
Рік изда - ня |
Назва |
№ періодичних-кого видання або томи |
Місце видання. Видавництво або Інтернет посилання |
|
Обов'язкова література |
||||
|
ГОСТ 30524-97 |
|
Громадське харчування. Вимоги до обслуговуючого персоналу |
|
|
|
ДСТУ 3278-95 |
|
Стандартизація послуг. Основні положення |
|
|
|
ГОСТ 30523-97 |
|
Послуги ресторанного господарства.Загальні вимоги |
|
|
|
П'ятніцька Н.О. |
2011 |
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства |
579 з. |
До: Центр учбової літератури |
|
Білошапка М.І. |
2006 |
Технологія ресторанного обслуговування |
224 с. |
М.: Академія |
|
Додаткова література |
||||
|
Богушева В.І. |
2002 |
Організація обслуговування відвідувачів ресторанів і барів |
402 з. |
Ростов: Фенікс |
|
Зігель І.Л., Х.Р. Ленгер |
2002 |
Ресторанний сервіс. Основи міжнародної практики обслуговування |
288с. |
Вид-во Центрполиграф |
|
Стаценко В.В. |
2002 |
Головна технологія успіху ресторанного бізнесу. Частина 1. Тріумф вашого закладу. |
550С. |
Херсон.: Олді-плюс |
|
Уокер Дж. Р. |
1999 |
Введення в гостинність: Підручник |
463с. |
М.: ЮНИТИ |